Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Bilia leverer biler til hjemmeplejen i Rudersdal Kommune: pressebilleder for Bilia/Renault.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Mon, June 23, 2014 13:13:49


For omkring fem år siden stod jeg på samme sted i Nærum og skulle fotografere overdragelsen af en masse nye biler til Rudersdal Kommune.

Stedet var autoforhandleren Bilia i Nærum, der blandt andet forhandler Renault.

Nu stod jeg her igen.

Kommunen skulle have flere biler og igen var jeg blevet bedt om at forevige seancen af Renault Danmark.

Da jeg havde parkeret bilen og taget mit grej ud, blev jeg kontaktet af marketingschefen i Bilia, der godt kunne se at jeg havde et kamera på skulderen og sikkert var den fotograf, de havde hyret.

Samtidig kom en stigevogn fra Rudersdal Hørsholm Brandvæsen ind på parkeringspladsen.

I lighed med fotograferingen for fem år siden, havde man igen bedt brandvæsnet komme og ”løfte” fotografen op i fugleperspektiv for bedre, at kunne forevige den store mængde biler.

Således blev jeg sat i kurven og dirigerede denne i positioner hvorfra jeg bedst kunne få både repræsentanter fra Bilia, kommunen og beredskabet, samt bilerne med i samme skud.

Da jeg kom ned igen tog jeg lige det obligatoriske ”nøgle” billede, der er på højde med det velkendte ”håndtryks” billede.

Det er en kliche, men det illustrerer sgu sådan en historie meget godt!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.