Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Ligahåndbold på Frederiksberg: Sportsfoto for Polfoto.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Mon, November 17, 2014 16:44:30


Søndag var jeg igen til bold, denne gang håndbold inde i en varm hal på Jens Jessens Vej.

Det er noget tid siden sidst, men ikke meget anderledes end jeg husker det.

Ingen plads til pressen og en helvedes masse larm.

Nå, men det var ikke for at være gnaven.

Kan faktisk godt lide at fotografere håndbold.

Modsat fodbold, hvor man kan risikere en kamp uden mål og action er det lige omvendt med håndbold, mange mål og masser af action.

KIF skulle møde HC Midtjylland, som egentlig var mit hovedfokus, da Midtjyllands Avis gerne ville have nogle billeder fra kampen.

Men jeg valgte at blive siddende i den samme ende hele kampen, da EB, JP og Politiken sikkert har mere fokus på hovedstadsholdet end opkomlingene fra Jylland.

Jan Christensen fra Frontzonesport/Getty og jeg sad på hver sin side af en af de piger, der når der kommer sved på banen, skal fare ud med klud eller moppe og tørre op.

Desværre sad jeg yderst og mit udsyn var til tider blokeret af fløjen, der ofte stillede sig herud og var klar til, at springe indover med et skud på mål.

Men fik dog en del billeder af angrebet også.

Forsøgte at få lov til, at bytte plads med pigen med moppen, men hun skulle jo kunne se dommeren, som hun ræsonnerede da jeg spurgte.

Ellers ville hun ikke vide hvornår hun skulle på banen.

Efter to gange 30 minutters effektiv spilletid, hvor KIF, som ventet, vandt var det tid til at sende de sidste billeder ind og køre hjem.

Havde nået at aflevere fire billeder i pausen, så alle var glade.  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post517