Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Konference i Dome of Visions: Konferencefotografering for NCC/SEES Media.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Wed, November 05, 2014 13:38:28

Tirsdag i sidste uge skulle NCC holde en konference i Dome of Visions, som er den glaskuppel, NCC har været med til at bygge ved siden af Den sorte Diamant.

Der var deltagere fra alle de nordiske lande, der skulle snakke om noget med fællesindkøb.

Hvad præcist ved jeg ikke og som regel når jeg er til konference koncentrerer jeg mig ikke om hvad der bliver sagt, men om hvem der siger det og hvor de gør det.

Bortset fra når det er video, men det er jo noget andet.

Nå men denne her kuppel, som jeg kun har set udefra når jeg har cyklet eller kørt forbi i bil, er faktisk ganske interessant.

Inden i er der et ”hus”, der dels rummer en lille foredragssal, et teknikrum og på førstesalen et kontor.

Der er ingen toiletter i bygningen, her henvises man til nogle skurvogne ved siden og nøglen er på bedste benzintankmanér udstyret med et træskilt og en wire så store, at man ikke umiddelbart forlægger nøglen, når man render sit ærinde.

Der var nogle og fyrre deltager, der efter en kop kaffe, blev proppet ind i den meget lille foredragssal.

Min opgave var så her, under meget dårlige lysforhold, at lave nogle gode billeder, så det gjorde jeg.

Da klokken var 12 ankom en kanalrundfartsbåd med borde dækket op til frokost, hvor deltagerne blev bænket i grupper, da de senere skulle lave nogle opgaver.

Jeg selv, sad sammen med to af oplægsholderne og under turen agerede jeg turistguide for de to, der ikke var her fra byen, alt imens jeg spiste og fotograferede.

Sejlturen varede tre stive timer og tog os rundt i alle hjørner og kroge hvor NCC bygger eller har bygget i og ved havnen.

Tilbage i kuplen fotograferede jeg lidt af opgaveevalueringen inden jeg satte kursen mod kontoret og en sidste billedredigering.  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post513