Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Superligafodbold på Farum Park: Sportsbilleder for Jyllands-Posten/Polfoto

NyhederPosted by jenspanduro.dk Mon, September 22, 2014 15:49:44


Søndag aften satte jeg for første gang i fire år, og i superligaøjemed, for første gang i fem år, benene på Farum Park.

Ikke meget var ændret, presserummet, var flyttet til den modsatte side af indgangen, der var buffet, men kollegaerne var de samme som sidst.

FC Nordsjælland tog i mod FC Midtjylland med førstnævnte som sejrherrer med 2-1.

Jeg havde taget mit regntøj på, da jeg gik ud og satte mig ved den ene sidelinje, på den banehalvdel, der var mest oplyst af den nedgående sol.

Der var nogle truende skyer på himlen og det er ikke skidefedt, at sidde i regnvejr det meste af en halvleg uden ordentligt tøj.

Jeg flyttede mig dog ned på baglinjen, da dels linievogteren (det er til at leve med) og dels et kamerahold, stæsede frem og tilbage foran mig og tog mit udsyn.

Man glemmer aldrig helt hvordan man skyder fodbold, men noget af hurtigheden mangler, må jeg indrømme og så kender jeg ikke ret mange af spillerne, hvilket er et problem, når man hurtigt skal kunne identificere dem, uden at kende deres trøjenummer, når man tekster sine billeder.

I pausen fik jeg dette til trods, afleveret syv billeder.

Alt i alt fik jeg leveret godt tyve rimeligt gode (når jeg skal sige det selv) billeder.

Gad vide hvornår jeg næste gang sidder på sidelinjen til en superligakamp?  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post507