Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Årets Sanistålbutik kåret: pressebilleder til Saniståls medarbejderblad.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Tue, April 01, 2014 13:33:05


I midten af marts måned var jeg på opgave for Sanistål, en opgave jeg skulle tage for en af mine gode kollegaer i Jylland, der ikke selv kunne udføre den.

Sanistål sælger varer indenfor hovedsageligt vvsbranchen og har butikker landet over.

Deres butik på Prags Boulevard på Amager var kåret som dette års Sanistålbutik.

Derfor skulle jeg tage nogle billeder til virksomhedens personaleblad.

Min gode jyske kollega sagde, at det måtte godt være lidt crazy: ”noget med butikschefen i en trillebør, eller sådan noget!”

”Og gerne et portræt af ham, hvor han griner som en flækket træsko!” uddybede han.

Selv om butikken efter min mening har en anseelig størrelse består medarbejderstaben kun af fire mand inklusive butikschefen.

Eller rettere: af tre mand og en kvinde, som desværre var fraværende og derfor ikke kunne komme med på hyldestbillederne.

Nå men jeg fik hurtigt arrangeret en stige jeg kunne stå på og placeret de tre medarbejdere på hvert deres toilet og butikschefen holdende en pokal.

Efterfølgende skød jeg det før omtalte trillebørbillede (jeg må indrømme, at jeg aldrig var kommet på den idé) og til sidst hev jeg butikschefen udenfor til portrætfotografering.  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post449