Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Madfotografering hos BioMio på Halmtorvet: Reklamefotos til SPOTdeal.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Wed, December 18, 2013 10:09:12


I sidste uge blev jeg ringet op af en af mine mange netværksforbindelser, der nu arbejder hos SPOTdeal, som jeg faktisk ikke vidste var en del af JP/Politikens hus.

De skulle bruge nogle billeder af dels brunchen og en ret hos BioMio på Halmtorvet.

Der skulle tages nogle madbilleder og nogle stemningsbilleder fra restauranten.

Jeg ankom i søndags lige da de åbnede for brunchen klokken 11, så der dels var frisk mad i buffeten og dels ikke var for mange kunder.

Efter aftale med køkkenchefen tog jeg nogle billeder af deres buffet, mens han lavede nogle tallerkener med udvalg af denne, som jeg kunne fotografere separat.

Aftalen var at jeg selvfølgelig skulle spørge om lov til, at fotografere gæsterne, hvilket ikke viste sig, at være det store problem: ingen af dem jeg spurgte sagde nej.

Køkkenchefen kom med to aflange tallerkener og et skærebrædt, der skulle fotograferes.

Jeg lavede nogle forskellige opstilling på et løst skærebrædt, som jeg kunne sætte anretningerne på, på bordene ved vinduet og inde i restauranten.

Bagefter skulle jeg tage billeder af restaurantens ”Fitnesswok”, som skulle være et tilbud for sig.

For variationens skyld tog jeg billeder mens kokken tilberedte retten og lagde det tilrette på tallerkenen.

Denne ret blev også fotograferet flere forskellige steder i restauranten.

Det var lidt nemmere, at fotografere denne ret da det dels kun var en tallerken og at denne var rund i stedet for brunchens aflange.

Jeg sluttede af med lidt flere stemningsbilleder, denne gang på stativ og med lang lukkertid.  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post435