Nyheder

Nyheder

Om at være fotojournalist

I denne blog skriver jeg kort om mit daglige arbejde som freelance fotojournalist og bringer eksempler på mit arbejde og kommer med betragtninger om det jeg ser og hører når jeg er på arbejde.
FRA DECEMBER 2014 VIDEREFØRES BLOGGEN PÅ MIN HJEMMESIDE: http://jenspanduro.dk/blog/

Interview med Peter Schmeichel: Redaktionelle billeder for PA Images/The Sun.

NyhederPosted by jenspanduro.dk Thu, November 14, 2013 11:39:41

Fredag den 1. november var jeg ude på Hilton ved lufthavnen for, at tage nogle billeder af Peter Schmeichel.

Gennem Polfoto var jeg blevet booket til, at fotografere den tidligere målmand, der skulle interviewes til den engelske avis The Sun af journalisten Charlie Wyett.

Aftalen var klokken 12.00 og jeg kom et kvarter i cirka og efter kort tid fandt jeg Charlie.

Det viste sig senere, at Peter var kommet omtrent samtidig med at jeg mødte Charlie, men vi var gået fejl af hinanden, så interviewet begyndte først 20 minutter over 12.

Nå, men det er altid noget skidt med fotos under et interview i en cafe, restaurant eller som her i lobbyområdet på et hotel.

Der var højt til loftet og så mørkt, at jeg skulle have flash på, som jeg så ikke kunne bounce op ad.

Men ved siden af bordet var en halvvæg mellem os og restauranten, som jeg kunne bruge som reflektor.

Under det meste af interviewet stod jeg bag Charlie og skød når Peter sagde noget, lyttede eller i øvrigt havde et godt ansigt.

På et tidspunkt, da der var gået det meste af en time og jeg var blevet lidt utålmodig, spurgte jeg om en pause og lidt tid til nogle billeder udenfor.

Peter Schmeichel så noget overrasket ud og sagde, at han ikke engang vidste at der ville komme en fotograf!?

Nå, men jeg ventede pænt små 20 minutter mere inden jeg fik to – tre minutter ude i det efterårsgrå Kastrup, der umiskendeligt lugtede af lufthavn, hvor end jeg pegede mit kamera hen.

Hm.

Skød på blænde 2 for i det mindste, at udelukke lidt af baggrunden, så det blev nogenlunde.  • Comments(0)//nyheder.jenspanduro.dk/#post431